Ljud

Tillsammans med ljuset är ljudet den viktigaste komponenten under ett arrangemang, oavsett om det gäller en mindre tillställning så som en konferens eller ett bröllop, eller en större evenemang som exempelvis en konsert.

Vi på Scenteknik Kalmar vet vikten av driftsäkerhet och de krav som ställs på ljud just idag. Därför har vi valt att genom hela vår produktlinje jobba med välkända och funktionella varumärken av hög kvalitet, vilket gör att du som kund alltid kan vara trygg i att veta att vi väljer toppledande tillverkare oavsett arrangemang, hyra eller installation.

Uthyrning ljud

Scenteknik Kalmar hyr ut ljudutrustning i alla storlekar, från enklare talanläggningar till utrustning för stora konsertscener. Vi sätter gärna ihop ett paket som passar just dina önskemål, både gällande prislapp och funktion. Oavsett storlek och omfattning är det av största vikt för oss att du som kund kan slappna av och koncentrera er på era huvuduppgifter när ni väljer oss som leverantör av ljud.

Försäljning ljud

Scenteknik Kalmar är märkesoberoende, vilket gör att vi kan handplocka produkter från hela världen som möter våra höga krav och samtidigt är kostnadseffektiva för dig som kund. Tydlig kommunikation är av största vikt för oss, då vi vill att våra kunder ska få en så pass funktionsanpassad anläggning som möjligt, både gällande kvalitet och funktion.

Installation ljud

För att kunna tillgodose våra kunders höga krav jobbar vi på Scenteknik ständigt med utbildning och kompetensutveckling av våra tekniker. Vi är bland annat auktoriserade inom installation och driftsättning av hörslingor (induktion och IR) och Crestrons alla system för konferensstyrning. För att med högsta säkerhet kunna utföra jobb är vi även certifierade inom Heta Arbeten, höghöjdsarbeten med mera.